top of page
otiga_group_logo_PMS_png.png
  • Forfatterens bildeLars-Fredrik Hoel Aronsen

Første samling i Otiga Leadership Program

Forrige uke innledet Otiga Group sitt nye lederskapsinitiativ: Otiga Leadership Program. Ledere og mellomledere fra alle av Otigas selskaper i Oslo for gjennomføre ledelsesøvelser og dele erfaringer med hverandre . Samlingen gikk over all forventning og tilbakemeldingene fra deltakerne har vært svært positive.


I denne første samlingen gjennomførte lederne øvelser i styrkebasert ledelse, noe som økte deres bevissthet rundt deres lederstil og handlingsmønster. På samlingen fikk deltakerne mulighet til å møte og lære av andre ledere og dermed få større innsikt i mulighetene som oppstår ved å være del av større familie.

I etterkant av samlingen gjennomførte Otiga Group en kvantitativ undersøke der vi undersøkte effekten av møtet. Over 95% av deltakerne svarte i evalueringen at de gjennom samlingen tillærte seg lederverktøy som de kan bruke i sin jobb for å videreutvikle sine ansatte. Undersøkelsen viste også at deltakerne fikk styrket sin følelse av å være en del storfamilien Otiga Group. I undersøkelsen ga lederne også uttrykk for at øvelsene skapte økt engasjement og trygghet i rollen som leder. I tillegg ble de mer bevisst på sine styrker som leder og fikk utvidet sitt lederrepertoar.

Helen Aasgaard, head of People & Culture, er svært fornøyd med gjennomføringen av samlingen og påpeker hvor viktig slike program er for de lederne i Otiga Group:

«Utvikling av ledere og talenter er et viktig tiltak for å skape en arbeidsplass med de mest engasjerte medarbeiderne i bransjen. Det er også med på å bygge en felles kultur i Otiga-familien».


Programmet består av i alt tre samlinger, og ledergruppen i Otiga Group har allerede bestemt seg for å fortsette suksessen ved å starte et nytt kull i januar, samt ved å starte et lignende tilrettelagt program for talenter innad i Otiga Group.


137 visninger

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page