top of page
otiga_group_logo_PMS_png.png
  • Forfatterens bildeLars-Fredrik Hoel Aronsen

Otiga Group inngår avtale med Sustainability Hub

Otiga Group er stolte av å annonsere vårt nye samarbeid med Sustainability Hub. S-Hub er en norsk organisasjon som arbeider for styrke samarbeidet mellom norske bedrifter med et fokus på bærekraftig forretningsdrift. Organisasjonen fungerer som et bindeledd mellom selskaper og hjelper de med å gjennomføre konkrete tiltak som bærekraftsrapportering og utvikling av bærekraftstrategier. S-Hub skal blant annet bistå Otiga Group gjennom arrangering av workshops der fokuset ligger på å videreutvikle gruppens bærekraftstrategi og konkretisere våre bærekraftsambisjoner.


Hilde Lekven, CEO i Otiga Group, ser frem mot samarbeidet og er positiv til synergien som Otiga Group kan dra nytte av i samarbeid med andre engasjerte bedrifter:

"Vi er svært glade for å inngå et samarbeid med Sustainability Hub og å få muligheten til å støtte deres bærekraftsarbeid. Samarbeidet er i tråd med vår ambisjon om å være det mest bærekraftige selskapet i vår bransje. Vi ser på bærekraft som et av våre store konkurransefortinn, og vi gleder oss til å samarbeide og dele kunnskap med andre selskaper som også har dette høyt på agendaen." Hilde Lekven, CEO Otiga GroupSelv om det er vanlig å assosiere begrepet med miljøtiltak, handler bærekraft vel så mye om å forbedre sosiale og økonomiske forhold. Otiga Group ønsker å gi et positivt avtrykk på disse områdene og jobber aktivt for å mer likestilling og mangfold i rekruttering- og bemanningsbransjen. I tillegg til vårt samarbeid med S-Hub jobber vi aktivt for likestilling og mangfold i arbeidslivet gjennom vårt medlemskap i Equality Check. Dette er en digital plattform som utifra de ansattes tilbakemeldinger måler likestillingens posisjon i ulike selskaper.


Gjennom medlemskap i organisasjoner som Equality Check og S-Hub jobber Otiga Group aktivt for å bli en foregangsfigur innen bærekraft i vår bransje. Gruppens ambisjoner er også noe grunnleggeren av Sustainability Hub, Andreas Friis, trekker fram


«S-HUB er begeistret over å inngå samarbeid med Otiga Group som «Visionary Partner» i vårt kunnskapsnettverk for bærekraftig forretningsdrift, og er beæret over at Otiga ønsker å ta en ledende rolle i å støtte vårt arbeid med å mobilisere norske bedrifter til å jobbe strategisk med bærekraft. Vi er imponert over Otiga Groups visjonære ambisjonsnivå på bærekraft, og vi ser fram til å bidra med innsikt, kunnskap og inspirasjon i prosessen med hvordan bærekraftsambisjonene skal oversettes i praksis. I tillegg skal vi også sammen iverksette spennende nye felles prosjekter, for å bidra til å styrke økosystemet for bærekraft i norsk næringsliv.» Andreas Friis, Founder Sustainability Hub


Hør mer om Otiga Groups satsning på bærekraftig utvikling i vår podcastserie Uten Filter!

115 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page