top of page
otiga_group_logo_PMS_png.png
  • Forfatterens bildeLars-Fredrik Hoel Aronsen

Otiga Group styrker sin satsning på innovasjon med ny Group CDO


Det er med stor glede at vi kan ønske Anders Haugeli Halvorsen velkommen til Otiga Group!

Anders tiltrår i stillingen Group CDO og skal jobbe med innovasjon, digitalisering og forretningsutvikling. Det nye tilskuddet har utdannelse innen innovasjon og forretningsutvikling og er også utdannet gestaltterapeut. Anders har lang fartstid innenfor innovasjonsfeltet og har jobbet med dette området i selskaper som Evry og Telenor.

I de siste tre årene har Anders vært ansatt i Asssesit, et selskap i Otiga Group. Der han har hatt til oppgave å lede innovasjonsprosjekter med ansvar for å styrke den digitale utviklingen i Assessit. Han har blant annet båret fram utviklingen av Assessits «Ledersimulator», et lederverktøy der deltakere kan trene på spesifikke lederferdigheter i virkelighetsnære omstendigheter. Prosjektet som tar i bruk gamification som metode er en stor suksess og har blitt et utbredt digitalt verktøy innen HR og lederutvikling.

I det siste året har Anders vært leder for innovasjon og forretningsutvikling i Assessit, der han har vært ansvarlig for selskapets digitale strategi-og innovasjonsprosesser med fokus nettopp på tjenester innen executive search og organisasjons- og lederutvikling. Dette har ført til nye og spennende kundeprosjekter der man har fått anledning til å levere tjenester, understøttet av teknologi, på områder og omfang som man tidligere ikke leverte på.

«Jeg ser frem til å ta fatt på enormt spennende oppgaver i spennet mellom innovasjon, teknologi og menneskelig utvikling. Morgendagens tjenester stiller andre krav til OTIGAs, og vår alles, digitale kapabilitet. Derfor gleder jeg meg til å jobbe sammen med dyktige mennesker og partnere, slik at vi sammen kan klare å treffe på selskapets fantastiske ambisjon.» Anders Hageli Halvorsen, Group CDO

Anders er opptatt av at alle som jobber i Otiga Group skal få øynene opp for fremtidens digitale muligheter. I den forbindelse trekker han fram utfordringen fra digitaliseringsministeren Nikolay Astrup om at flere norske selskaper bør ta kurs for å lære mer om kunstig intelligens. Halvorsen oppfordrer derfor alle selskapene i gruppen til å ta imot ministerens tilbud, og følge i fotsporene til selskaper som Telenor, Equinor, DNB og Aker BP, der alle medarbeidere inviteres til gjennomføre gratiskurset på 30 timer.

Innovasjon er en av Otiga Groups store strategiske prioriteter, og en av våre ambisjoner er å være det ledende selskapet på dette feltet i vår bransje. Ansettelsen av en egen CDO står i tråd med Otiga Groups med denne satsningen. Med Anders’ erfaring styrkes vår kompetanse på dette området og vil være et viktig steg på vei mot vårt mål om å være en foregangsfigur innen innovasjon og utvikling.


303 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page