top of page
otiga_group_logo_PMS_png.png
  • Forfatterens bildeLars-Fredrik Hoel Aronsen

Otiga Group befester sin posisjon i Norge


NHO offentliggjorde nylig bemanningsbransjens årsstatistikk. Oversikten viser at Otiga Group styrker sin markedsposisjon i Norge. Til tross for at tallene viser at 2019 var et særdeles krevende år for bransjen, kommer vi sterkere ut enn noen gang før. I tillegg til en solid økning i markedsandeler, økte vi også vår omsetning betraktelig. Sammenlignet med året før, hadde Otiga Group i Norge i 2019 en økt omsetning på over 20%.

Disse sterke resultatene viser at Otiga Group fortsetter sin solide vekst i Norge. Med sterke merkevarer som Personalhuset, Assessit, Vinde, Agito, On Off bemanning og Mojob, står vi nå fram som en av de ledende aktørene i vår bransje. Det er denne kollektive innsatsen av dyktige og engasjerte medarbeidere som har befestet vår posisjon som et av landets største bemannings- og rekrutteringsselskaper.

Bransjen er for tiden er inne i en utfordrende og uforutsigbar tid. Fjorårets resultater tyder derimot på at Otiga Group klarer å tilpasse nye markeds-og bransjeutfordringer. Selv om vi står overfor en helt spesiell situasjon med tanke på Korona, har vi tro på at vi med handlekraft, samarbeid og dugnadsånd kan komme oss gjennom denne uvanlige situasjonen på en positiv måte.Les NHOs rapport her

346 visninger

Comments


bottom of page