top of page
otiga_group_logo_PMS_png.png
  • Forfatterens bildeLars-Fredrik Hoel Aronsen

Otiga Group på bemanningspallen

Denne måneden offentliggjorde NHO bemanningsbransjens årsstatistikk for 2020. Til tross for et år helt utenom det vanlige, styrket Otiga Group sin markedsposisjon og seilet opp som landets tredje største aktør innen rekruttering bemanning.

- Krevende år Konsernsjef i Otiga Group, Hilde Lekven er godt fornøyd med hoppet opp til tredje plass.


- I et uhyre krevende år klarte vi raskt å tilpasse oss en rekke store markeds-og bransjeutfordringer. I lys av det vanskelige året vi har lagt bak oss, er dette et resultat vi virkelig kan være veldig stolte av, sier hun.


Å være en av de tre største innen rekruttering og bemanning i Norge har vært et langsiktig mål for gruppen. At vi når denne milepælen allerede i år føles veldig stort. - Hilde Lekven, konsernsjef Otiga Group


En kollektiv innsats

Tallene fra NHO viser at gruppen fortsetter sin gode vekst i Norge. I en tid der veldig mange selskaper taper markedsandeler, øker Otiga Group sine. Med sterke merkevarer som Personalhuset, Assessit, Vinde, Agito, On Off bemanning og Mojob, står gruppen nå fram som en av de ledende aktørene i bransjen, sier konsernsjefen.

- Det er takket være den kollektive innsatsen fra våre dyktige og engasjerte medarbeidere at vi har befestet vår posisjon som et av landets største bemannings- og rekrutteringsselskaper.

Sterk dugnadsånd og unik strategi

Gruppen har valgt en annen strategi en konkurrentene våre, forteller Hilde.

- Vi har en multibrandstrategi med sterke autonome merkevarer som er spesialister innen sine felt.

Otigas unike selskaper får rom til å forme sin virksomhet slik at de treffer akkurat sine segmenter og sine kunder. Slik utfordrer vi både de små og de store, samtidig.

Konsernsjefen mener også at det gode samholdet blant selskapene i gruppen kan forklare veksten det siste året.


- Det er utvilsomt at det er handlekraften, det gode samarbeidet og dugnadsånden blant våre dyktige ansatte som har bidratt til at vi har kommet oss gjennom denne uvanlige tiden på en positiv måte. Dette lover veldig godt for videre vekst og våre målsetninger for fremtiden!

171 visninger

Comments


bottom of page