top of page
otiga_group_logo_PMS_png.png
  • Forfatterens bildeLars-Fredrik Hoel Aronsen

Otiga Group-selskaper inngår ny rammeavtale med FIAS


Personalhuset, On Off Bemanning og Personalhuset HRC har landet en landsdekkende rammeavtale med FIAS – Fiskerinæringens innkjøpsselskap.

Skal bistå både med rekruttering og bemanning Med denne avtalen blir de tre Otiga Group-selskapene en eksklusiv samarbeidspartner for FIAS sine 700 medlemsbedrifter. Otiga selskapene skal bistå med rekruttering og bemanning, både på land og til sjøs. Personalhuset med sine 15 avdelinger vil stå for rekruttering på fastlandet, mens Personalhuset HRC skal bistå innen offshore-bemanning. On Off Bemanning vil bruke sin spesialistkompetanse innen fiskerinæringen til å hjelpe medlemsbedriftene med finne de riktige menneskene til produksjonssiden. Daglig leder i FIAS, Frode Kvamstad, er veldig glad for få de tre Otiga Group-selskapene med på laget: - Jeg er veldig fornøyd med å kunne inngå denne samarbeidsavtalen. Spesielt hyggelig er det at disse aktørene ble introdusert på bakgrunn av et samarbeid med en av våre medlemsbedrifter.


Skal tilby hele spekteret

Det er Personalhusets direktør for forretningsutvikling, Roger Norman Wiik som vil implementere avtalen inn mot FIAS sine medlemsbedrifter. Han kan fortelle at de ønsker å være totalleverandør av rekruttering- og bemanningstjenester: - Enten de trenger en bløgger i produksjon eller en fast ansatt til hovedkontoret, står vi klare for å hjelpe medlemsbedriftene med å finne den riktige kandidaten, forteller han. Målet er å være one-stop-shop for FIAS sine medlemmer. Og med On Off Bemanning og vår egen HRC-avdeling med på laget, ligger alt til rette for å levere på hele spekteret av rekrutterings- og bemanningstjenester.

Godt samarbeid og delingskultur

Hilde Lekven, konsernsjef i Otiga Group, gleder seg stort over samarbeidet med FIAS. Hun ser på avtalen som et bevis på den gode delingskulturen som finnes i gruppen:


- Denne rammeavtalen viser tydelig det store spennet av spesialistkompetanse som finnes i Otiga Group. Ikke minst er den et konkret eksempel på synergieffekten som oppstår når vi spiller på hverandres segmentkompetanse. Vi ser at med godt samarbeid og en kultur for deling av kunnskap og erfaring innad i gruppen er det ingen grense for hva vi kan oppnå sammen!

43 visninger

Comments


bottom of page