top of page
otiga_group_logo_PMS_png.png
  • Forfatterens bildeLars-Fredrik Hoel Aronsen

Vinde Tilkomstteknikk skal i samarbeid med DNV levere inspeksjonstjenester til Vår Energi

Gjennom de neste tre årene skal Otiga Group-selskapet bistå med inspeksjonstjenester på Balder- og Ringhorne-feltet i Nordsjøen.

Strategisk samarbeid med DNV Avtalen med Vår Energi er et strategisk samarbeid mellom Vinde og DNV. Som en del av et integrert prosjektteam skal Vinde utføre inspeksjon og tautilgang samt vedlikeholds- og modifikasjonsarbeid, mens DNV skal stå for prosjektledelse, inspeksjonsplanlegging og gjennomføring av inspeksjon. Som en del av prosjektet vil begge selskapene tilby rådgivningstjenester til Vår Energi.


Hugo Hallen, COO i Vinde, gleder seg til å ta fatt på arbeid og forteller at han spesielt ser fram til et godt samarbeid med DNV.

- Vinde Tilkomstteknikk har utført inspeksjons-, rigging-, mekanisk og elektrisk arbeid offshore i mange år med upåklagelige resultater. Å samarbeide med DNV vil gi oss mulighet til å levere et bredere spekter av tjenester og til å innfri det økende behovet for en "one-stop shop-leverandør" i markedet.

Også konsernsjef i Otiga Group, Hilde Lekven er veldig fornøyd med å få på plass avtalen med Vår Energi.

Denne treårige kontrakten er nok et bevis på den høye kvaliteten Vinde Tilkomstteknikk leverer til sine kunder. Dette lover svært godt for ytterlige vekst fremover.85 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page