top of page
otiga_group_logo_PMS_png.png
  • Forfatterens bildeLars-Fredrik Hoel Aronsen

Lansering av Otiga Interim - utleie av ledere

Otiga Group er stolte av å annonsere Otiga Interim - en tjeneste som tilbyr utleie av ledere på konsern- og mellomnivå.


Interimledelse innebærer utleie av toppledere og mellomledere til bedrifter og/eller organisasjoner i en definert periode. Vi vil leie ut ledere til stillinger som CEO, CFO, HR, Supply Chain/innkjøpsledelse og øvrige medlemmer i ledergruppen, samt prosjektledere og ledere med spesialkompetanse innenfor sine fag eller områder.


Midlertidig lederansettelse er et segment i sterk vekst. Stadig flere organisasjoner både i privat og offentlig sektor ser behovet for en interimleder som kan tre inn i en lederstilling i en avtalt periode. Konsernsjef i Otiga Group, Hilde Lekven mener det er viktig at Otiga Group stadig utvikler seg på en slik måte at gruppen kan tilby tjenester som dekker nye behov hos kundene våre.


Vi er svært stolte av at Otiga Group nå etablerer seg i interimledelse-segmentet. Det styrker vår markedsposisjon og øker vårt tilbud av tjenester ut mot markedet og våre kunder. Hilde Lekven - Konsernsjef Otiga Group

Otiga Interim-teamet vil bli ledet av Anita Bemer, som har lang erfaring fra ledelse av HR og økonomi i store konsern før hun gikk over til konsulent, lederutvelgelse- og rekrutterings-bransjen. Les mer om Otiga Interim på vår nettside:


225 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page