top of page
otiga_group_logo_PMS_png.png
  • Forfatterens bildeLars-Fredrik Hoel Aronsen

Otiga Group AS overtar Curando AS

Oppdatert: 27. apr. 2019

Otiga Group AS har per 9. april overtatt Curando Norge AS, datterselskap av Curando Nordic AB. Selskapet er en leverandør av digitale helsetjenester. Otiga Group AS overtar virksomheten i sin helhet og omdøper selskapet til AGITO e-helse.


«Gjennom denne overtagelsen fortsetter vi vår satsning på nye og framtidsrettede løsninger. Ervervelsen er i tråd med vår lidenskap for teknologi og vår tro på at digitale løsninger vil en spille en stadig viktigere rolle i samfunnet. Ved at vi tar en aktiv del i denne digitale og innovative utviklingen bidrar Otiga Group AS med å utfordre det etablerte» sier Konsernsjef i Otiga Group Hilde Lekven.

Selskapet Curando AS ble opprettet i Norge i juli 2017 av Business Area Manager Asbjørn Sørfonden. Under hans ledelse har selskapet tilbudt digitale helsetjenester gjennom samarbeid med lokale legesentre og offisielle helsemyndigheter. Sørfonden sier følgende om overtagelsen:

«Vi har store forventninger til samarbeidet og synergiene vi får tilgang til i Otiga Group AS. Det nye eierskapet åpner opp for en økt satsning, sterkere fokus på våre kjerneområder og tilgang til kompetanse og kvalitet som gir gjennomslag og tilvekst»

Vår nye ervervelse skiller seg ut fra sine konkurrenter ved at den kan tilby digitale helsetjenester både til privatpersoner og fastleger:

Online legetime:

Dette er en tjeneste som tilbyr privatpersoner online legetimer med leger som har norsk autorisasjon og erfaring. Timene kan bestilles på web eller på smart-telefoner gjennom selskapets app. Etter å ha bestilt time eller «drop-in» vil legen ringe deg opp på telefon eller web for å starte videokonsultasjonen.

Tjenesten tilbyr også e-konsultasjon med psykolog, fysioterapeut, osteopat og sykepleier.

Digital fastlege:

Fremtidens fastlege vil arbeide både ordinært og digitalt, derfor er digitale videokonsultasjoner et ønsket produkt av helseadministrasjon samt av pasientene selv. Vårt tjeneste tilbyr fasilitering av digitale videotjenester slik at fastlegene selv får tilgang til video-konsultasjoner uten behov for store program, dyre kurs og kostbar support.

Ordningen krever minimal administrasjon da video-konsultasjonen settes opp i eget program som automatisk utløser nødvendig SMS, e-post, oppkall, oppkobling og gjennomføring av videotjeneste med høy kvalitet.

578 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page