top of page
otiga_group_logo_PMS_png.png
  • Forfatterens bildeLars-Fredrik Hoel Aronsen

Kaja Eidet Eikeland, ny leder av Assessit!

Otiga Group kan med glede meddele at Kaja Eidet Eikeland har blitt ansatt som ny leder av Assessit AS!


Kaja har lang fartstid innen rekrutterings- og bemanningsbransjen og har tilbragt de siste åtte årene hos Assessit der har hun arbeidet som seniorkonsulent samt leder av Rekruttering og Executive search. I høst har hun vært konstituerende daglig leder av selskapet før hun nå har fått stillingen på fast basis. I tillegg til 20 års bransjeerfaring har Kaja en solid utdannelse i bunn med en ingeniørgrad i robotikk og en mastergrad i strategisk HR fra BI.


Internrekruttering samt talent- og lederutvikling er to av satsningsområdene til Otiga Group. Vi er derfor svært godt fornøyde med at det var en intern kandidat som viste seg å være best kvalifisert for stillingen. Dette bekrefter at vår satsning på våre egne ansatte fungerer godt og at jobben Assessit har gjort med å fostre fram dyktige og høyt kvalifiserte lederkandidater har lykkes. Det er nettopp de dyktige kollegene i selskapet som Kaja trekker fram som en av de største ressursene i bedriften:«Jeg er så utrolig glad for å få lov til å lede Assessit. Sammen med alle de flinke og engasjerte menneskene som jobber i Assessit skal vi fortsette å være en ledende aktør innen Executive Search, Rekruttering og Organisasjons- og lederutvikling. Jeg gleder meg til reisen videre!» Kaja Eidet Eikland


Assessit er et viktig selskap og merkevare som Otiga Group ønsker å bygge enda sterkere fremover. Hilde Lekven, CEO for Otiga Group har stor tiltro til at selskapet med Kaja i førersete skal vokse seg enda større i årene som kommer:


«Kaja har i den tiden hun har vært midlertidig leder vist stor handlekraft. Hun har både evnen til å tenke strategisk og praktisk og kjenner organisasjonen godt. Assessit er en ledende aktør innen Executive Search, Rekruttering og Organisasjons- og lederutvikling og med Kaja som leder har vi tro på at Assessit kan befeste sin posisjon i tiden fremover» Hilde Lekven - CEO Otiga Group


Vi er gratulerer Kaja med nye utfordringer og vi gleder oss til å følge og støtte opp om dette fantastiske selskapet i årene som kommer!
500 visninger

Siste innlegg

Se alle

Σχόλια


bottom of page